Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

ДОСТАВКА

 

Продавачът ще доставя стоките и услугите само на територията на България. Цената на доставката на стоки, предложени от www.lha-bg.com на стойност по-малка от 200 лв. (С включен ДДС), е 12,00 лв до адрес и 7,00 лв до офис на Еконт. За поръчки със стойност равна или по-голяма от 200 лв. (С включен ДДС) поръчаните продукти се доставят безплатно на посочения от клиента адрес или офис на куриер.

При поръчка от сайта www.lha-bg.com доставката се извършва в рамките на 5 работни дни чрез куриерска фирма.

 

В ЕС(В този случай 28-те страни от ЕС+ Исландия, Лихтенщайн и Норвегия) имате право да върнете покупкинаправени онлайн или чрез друг метод за продажби от разстояние, например по телефона, с поръчка по пощата или от амбулантен търговец, в рамките на 14 дена и да ви бъде възстановена пълната заплатена сума. Можете да направите това по каквато и да е причина, дори ако просто сте променили мнението си.

14-дневният срок за отказ не важи за всички покупки. Някои от изключенията са:

  • билети за самолет и влак, както и билети за концерти, резервации за хотели и за автомобили под наем, а също и за кетъринг услуги за определени дати;
  • храни и напитки, които ви се доставят редовно (например доставки на млекар);
  • стоки, изработени по поръчка или явно персонализирани (например костюм, ушит по поръчка);
  • аудиозаписи, видеозаписи или компютърен софтуер (напр. на DVD) в запечатана опаковка, която сте отворили след получаването на продукта;
  • онлайн цифрово съдържание, ако вече е започнало изтеглянето или стрийминга и сте дали съгласието си, че губите правото си на отказ след започването на този процес.
  • стоки, закупени от физическо лице, а не от дружество/търговец;
  • договори за неотложни дейности за ремонт или поддръжка — ако повикате водопроводчик за поправка на душ, който капе, не можете да отмените поръчаната работа, след като сте се споразумели за цената на услугата.

Моля, имайте предвид, че този списък не е изчерпателен.

Срокът за отказ изтича 14 дни след получаването на стоките. Когато става дума за договор за услуги, срокът за отказ изтича 14 дни след сключването на договора. Ако той изтича през неработен ден, срокът се удължава до следващия работен ден.

Разходите за връщането на стока са за сметка на купувача.